Uniforme za stjuardese

Uniforme za stjuardese predstavljaju jednu od prvih asocijacija na pomen uniformi. Za to je zadužena specifičnost posla stjuardese, ali i njihova upečatljiva estetika. Avio kompanije oduvek su se nadmetale u dve stvari: veličini flote i lepoti uniformi za stjuardese. 

Uniforme za stjuardese koje krojimo važe za jedinstveni spoj kvaliteta i estetike. Oslonite sa na pouzdanog partnera i popunite upit za poručivanje uniformi, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

  Želite da Vas kontaktiramo u najkraćem roku?

  Kvalitetno i profesionalno

  Poručili smo uniforme za naš wellness centar i već za 15 dana su stigle baš onakve kakve smo želeli! Zaposleni uživaju u njihovom nošenju, a kljenti stalno hvale izgled njihovih uniformi.

  Vasilisa Dabović / Wellness

  Savršeno šivenje po meri

  Bile su nam potrebne uniforme koje možemo da prilagodimo svim zaposlenima u hotelu i u Ice radionici smo pronašli pouzdane partnere. Uniforme izgledaju izvrsno, a njihov kvalitet je besprekoran!

  Stefan Popović / Hotel
  Stjuardesa sa plavom maramom oko vrata i crvenom kapom za stjuardese

  Uniforme za stjuardese - spoj kvaliteta i lepog dizajna

  Uniforma stjuardese mora da ispuni nekoliko važnih kriterijuma: stvori osećanje poverenja kod putnika i ostavi utisak autoriteta. Uniforma izgledom mora da doprinese uglađenoj pojavi stjuardesa, gde se to ne gubi ni nakon brojnih pranja.

  Zato uniforme za stjuardese krojimo uz upotrebu kvalitetnih materijala, postojanih boja, pogodnih za peglanje i pranje. Naše uniforme zadržavaju početnu formu i posle dugih letova, omogućavajući stjuardesi da i na kraju putovanja izgleda besprekorno.

  Osim toga, materijali koji su prijatni na dodir i krojevi prilagođeni figuri, stjuardesama i stjuardima pružaju udobnost tokom rada. Ice uniforme za stjuarde i stjuardese uspešno odgovaraju na svaki od ovih važnih kriterijuma.

  Odaberite kroj uniforme za stjuardese i stjuarde po želji

  Da li ćete se odlučiti za klasičnu suknju i košulju uz akseosar u vidu marame i šešira, ili hrabro odabrati haljinu za stjuardese? Za stjuarde čete verovatno ostati verni klasici i izabrati odelo propraćeno bojama avio kompanije?

  Dovoljno je da nam predočite vaše želje. Uniforme za stjuardese i stjuarde izradićemo po porudžbini, kako što se tiče veličine serije, tako i samog dizajna. Opremite zaposlene kvalitetnim uniformama koje će istovremeno doprineti dobrom imidžu kompanije. 

  Nasmejani stjuard i stjuardesa u uniformama

  Poručite kvalitetne uniforme za stjuarde i stjuardese

  Izrađujemo kvalitetne uniforme i isporučujemo ih širom Srbije. Poklonite nam svoje poverenje i oslonite se na pouzdanog partnera. Popunite jednostavan upit, a mi ćemo vas kontaktirati. 

  Uniforme koje poručite biće dostavljene na željenu adresu u najkraćem roku! 

   Želite da sarađujemo?