Upoznajte Ice radionicu za izradu uniformi

Porodično okruženje u kom obavljamo radne zadatke smatramo temeljom dobre reputacije koju smo izgradili kroz više od deceniju iskustva u kreiranju uniformi. Koristimo pouzdane tehnologije i kvalitetne materijale, koji klijentima pružaju dugoročno rešenje za odevanje zaposlenih. Zbog toga u HORECA, medicinskom, ali i drugim delatnostima, važimo za pouzdane partnere, a sa kupcima gradimo odnose zasnovane na poverenju i profesionalizmu. 

Dizajn i veličinu serije u potpunosti prilagođavamo željama klijenata. Primamo sve veličine porudžbina, pa se na nas mogu osloniti mikro, mala, koliko i srednja i veća preduzeća. Naše uniforme možete videti u medicinskim ustanovama, ugostiteljskim i drugim objektima širom Srbije, a zadovoljstvo kupaca i njihovih zaposlenih, smatramo i svojom najboljom preporukom.

  Želite da Vas kontaktiramo u najkraćem roku?

  Kvalitetno i profesionalno

  Poručili smo uniforme za naš wellness centar i već za 15 dana su stigle baš onakve kakve smo želeli! Zaposleni uživaju u njihovom nošenju, a kljenti stalno hvale izgled njihovih uniformi.

  Vasilisa Dabović / Wellness

  Savršeno šivenje po meri

  Bile su nam potrebne uniforme koje možemo da prilagodimo svim zaposlenima u hotelu i u Ice radionici smo pronašli pouzdane partnere. Uniforme izgledaju izvrsno, a njihov kvalitet je besprekoran!

  Stefan Popović / Hotel