Školske uniforme

Školske uniforme mogu doprineti timskom duhu, osećanju jednakosti i pripadnosti zajednici u okviru obrazovne ustanove. Đačke uniforme krojimo od kvalitetnih materijala koji se staraju o njihovoj trajnosti i udobnosti, dok veličinu serije i dizajn prilagođavamo vašim željama.

Ice uniforme za đake i nastavnike su kvalitetne, skrojene od pouzdanih materijala. Popunite jednostavan upit radi poručivanja, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

  Želite da Vas kontaktiramo u najkraćem roku?

  Kvalitetno i profesionalno

  Poručili smo uniforme za naš wellness centar i već za 15 dana su stigle baš onakve kakve smo želeli! Zaposleni uživaju u njihovom nošenju, a kljenti stalno hvale izgled njihovih uniformi.

  Vasilisa Dabović / Wellness

  Savršeno šivenje po meri

  Bile su nam potrebne uniforme koje možemo da prilagodimo svim zaposlenima u hotelu i u Ice radionici smo pronašli pouzdane partnere. Uniforme izgledaju izvrsno, a njihov kvalitet je besprekoran!

  Stefan Popović / Hotel
  Nasmejane devojčice trčkaraju u hodniku škole

  Uniforme za đake kao simbol ravnopravnosti i pripadnosti

  Uniformnost kod učenika i učenica povećava osećaj pripadnosti i stvara veći osećaj zajedništva među đacima. Zbog toga su uniforme obavezan deo sve većeg broja privatnih škola, dok ih i u državnim učenici sve češće nose u specijalnim prilikama, kakve su priredbe ili školska takmičenja. 

  One zato utiču i na timski duh, ali sa sobom donose i mnoge druge prednosti: umanjenje utroška novčanih sredstava roditelja na garderobu, redukciju vršnjačke diskriminacije na osnovu izgleda, a doprinose i usađivanju vrednosti o nepovršnom razmatranju sveta oko sebe kod najmlađih. 

  Skraćuju potrebno vreme za pripremu za školu i pojednostavljuju svakodnevicu. Zbog svakodnevnog nošenja, važno je da školska uniforma bude što kvalitetnija i udobnija.

  Kvalitetna đačka uniforma - prijatna i za dečiju kožu

  Dugovečnost, prijatan osećaj i što veća udobnost – ključne odlike svake dobro skrojene djačke uniforme. Školske uniforme iz naše radionice ispunjavaju ove važne kriterijume. 

  U izradi se koristimo isključivo kvalitetnim i na dodir prijatnim materijalima, koji ne iritiraju ni najnežniju kožu. Jaki šavovi i provereni krojevi doprinose dugovečnosti uniforme, dok mogućnost održavanja na visokim temperaturama obezbeđuje njihovu čistoću. 

  Kada je reč o dizajnu – sigurni smo da biste želeli da bude jedinstven, propraćen bojama vaše škole, a da se podjednako svidi i đacima i roditeljima. Uslišićemo vaše želje i uniforme kreirati u veličini serije i dizajnu po zahtevu.

  Veseli djaci u školskoj učionici vežbaju zadatak zajedno

  Poručite već danas

  Poklonite nam svoje poverenje i oslonite se na pouzdanog partnera. Savremene osnovne škole, a naročito stručne srednje škole, sve češće đacima obezbeđuju garderobu za svakodnevicu. Popunite jednostavan upit kako biste isplanirali uniforme, a mi ćemo vas kontaktirati. Đačke uniforme biće dostavljene na željenu adresu u najkraćem roku!

   Želite da sarađujemo?