Uniforme za hotele

Uniforme za hotele kreiramo po vašoj porudžbini, a uvek služeći se kvalitetnim materijalima i estetski dopadljivim krojevima. Ice radionica već 10 godina izrađuje uniforme za renomirane hotele širom Srbije. Poklonite nam svoje poverenje, a mi ćemo vam uniforme za zaposlene na recepciji, u restoranu, wellness centru ili bilo kom drugom segmentu hotela dostaviti u najkraćem roku.

Jednostavnim popunjavanjem upita ostavite tražene podatke, a mi ćemo vas kontaktirati.

  Želite da Vas kontaktiramo u najkraćem roku?

  Kvalitetno i profesionalno

  Poručili smo uniforme za naš wellness centar i već za 15 dana su stigle baš onakve kakve smo želeli! Zaposleni uživaju u njihovom nošenju, a kljenti stalno hvale izgled njihovih uniformi.

  Vasilisa Dabović / Wellness

  Savršeno šivenje po meri

  Bile su nam potrebne uniforme koje možemo da prilagodimo svim zaposlenima u hotelu i u Ice radionici smo pronašli pouzdane partnere. Uniforme izgledaju izvrsno, a njihov kvalitet je besprekoran!

  Stefan Popović / Hotel
  Nasmejana recepcionerka razgovara sa gostima hotela

  Uniforme za hotele - kada se spoje lepo i funkcionalno

  Od recepcionera, preko sobara pa sve do konobara, kuvara ili zaposlenih u wellness centru hotela – radna odela, ili takozvane uniforme za higijenu, potrebna su svima. Ona, pre svega, služe raspoznavanju zaposlenih, a potom i stvaranju osećaja poverenja kod gostiju. Osim toga, uniformnost oduvek signalizira i timski duh, a predstavlja i važan deo imidža preduzeća. 

  Navedene stavke upućuju na to da je za hotele potrebno izraditi naročito lepe i estetski prijemčive, reprezentativne uniforme, bilo da ih čine muške i ženske košulje, pantalone ili suknje i sakoi. S druge strane, uniforme za hotele i restorane se kroje i tako da predstavljaju olakšicu pri radu, i prilagođavaju opisu posla svakog od zaposlenih u hotelu, bilo da je reč o uniformama za spa salone, salone lepote u okviru hotela ili restorane i recepciju. 

  Dok recepcionerima odlično služi dobro ukrojen džep u kome mogu držati olovku i vizit kartu hotela, uniforme za kuvare treba da pruže sanitet i zaštitu od vrelih temperatura. Tako uniforme za hotele dobijaju i adut visoke funkcionalnsoti, i predstavljaju spoj lepog i korisnog.

  Poručite kvalitetne uniforme za hotele

  Vreme je da reprezentativne uniforme visokog kvaliteta postanu deo radne svakodnevice i u vašem hotelu! Ice radionica za izradu uniformi, sa višegodišnjim iskustvom u kreiranju za HORECA sektor, predstavlja pouzdanog partnera koji će vam pomoći da donesete prave odluke tokom celog procesa izrade. 

  Uz upotrebu prijatnih materijala, koji zaposlenima pružaju udobnost tokom radnog dana, vodimo računa i o tome da uniforme budu lake za održavanje, te da podnose održavanje na najvišim temperaturama, koje im svakodnevno pruža maksimalnu čistoću. 

  Popunite upit, a mi ćemo vas kontaktirati. Izradićemo uniforme za hotel u dizajnu i veličini serije po želji!

  Nasmejana recepcionerka razgovara sa gošćom hotela

   Želite da sarađujemo?