Radne uniforme za spremačice

Radne uniforme za spremačice važne su za obavljanje ovog posla na higijenski pogodan način. Uniforme za spremačice krojimo od prijatnih i izdržljivih materijala, koji štite kožu i donje slojeve garderobe od nečistoća i agresivnih sredstava koji svaka spremačica koristi pri čišćenju i spremanju prostorija. 

Ice uniforme su kvalitetne, a zbog lepog dizajna kod klijenata ostavljaju utisak profesionalnosti. Popunite upit traženim specifikacijama radi poručivanja uniformi, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku!

  Želite da Vas kontaktiramo u najkraćem roku?

  Kvalitetno i profesionalno

  Poručili smo uniforme za naš wellness centar i već za 15 dana su stigle baš onakve kakve smo želeli! Zaposleni uživaju u njihovom nošenju, a kljenti stalno hvale izgled njihovih uniformi.

  Vasilisa Dabović / Wellness

  Savršeno šivenje po meri

  Bile su nam potrebne uniforme koje možemo da prilagodimo svim zaposlenima u hotelu i u Ice radionici smo pronašli pouzdane partnere. Uniforme izgledaju izvrsno, a njihov kvalitet je besprekoran!

  Stefan Popović / Hotel
  Spremačica u uniformi nosi tri bela složena peškira

  Radne uniforme za spremačice visokog kvaliteta

  Radne uniforme za spremačice se tokom obavljanja zadataka izlažu prljavštini, sredstvima za čišćenje, ali i konstantnom rastezanju zbog zauzimanja različitih položaja tokom obavljanja zadataka. Zbog toga bi one morale da budu što udobnije i funkcionalnije, a istovremeno dovoljno kvalitetne da dugo traju i lako se održavaju. 

  Radne uniforme za spremačice zato kreiramo uz upotrebu kvalitetnih materijala, koji pružaju potrebnu zaštitu, a koji su laki za održavanje i trpe najviše temperature. Najčešći izbor za spremačice su uniforme u vidu kecelje, koje je lako prilagoditi obimu tela, a pritom pružaju maksimalnu udobnost.

  Dobre uniforme za besprekoran utisak

  Uniforme se odavno ne nose isključivo zbog funkcionalnosti koje pružaju pri obavljanju posla, već i stvaranja bolje slike o poslovanju. Spremačica u dobro ukrojenoj uniformi će na klijenta ostaviti utisak profesionalizma i saniteta, a ovo će posredno kreirati i dobar imidž o preduzeću za koje radi.

  Spremačica u uniformi slaže čiste peškire

  Radne uniforme za spremačice isporučujemo širom Srbije

  Dovoljno je da popunite upit nakon ćega ćemo vas kontaktirati. Izradićemo uniforme za spremačice po porudžbini u najkraćem roku, a zatim poslati na željenu adresu. Oslonite se na pouzdanog partnera i Ice uniforme poručite već danas!

   Želite da sarađujemo?