Uniforme za restorane

Uniforme za restorane svojim kvalitetom treba da pruže dugoročno nošenje, prijatnim materijalom udobnost zaposlenima, a izgledom doprinesu imidžu restorana stvarajući osećanje poverenja kod svakog gosta. Ice uniforme za restorane upravo su takve – kvalitetne, komforne i estetski dopadljive

Oslonite se na pouzdanog partnera i već danas poručite uniforme za svoje zaposlene. Popunite jednostavan upit, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku. 

  Želite da Vas kontaktiramo u najkraćem roku?

  Kvalitetno i profesionalno

  Poručili smo uniforme za naš wellness centar i već za 15 dana su stigle baš onakve kakve smo želeli! Zaposleni uživaju u njihovom nošenju, a kljenti stalno hvale izgled njihovih uniformi.

  Vasilisa Dabović / Wellness

  Savršeno šivenje po meri

  Bile su nam potrebne uniforme koje možemo da prilagodimo svim zaposlenima u hotelu i u Ice radionici smo pronašli pouzdane partnere. Uniforme izgledaju izvrsno, a njihov kvalitet je besprekoran!

  Stefan Popović / Hotel
  Kuvar u beloj uniformi koji preliva maslinovo ulje preko salate

  Uniforme za restorane - poboljšajte reprezentativnost zaposlenih

  Poznato je da uniforme odavno ne služe samo boljoj higijeni ili raspoznavanju zaposlenih u restoranu. Iako su to ključne funkcije svake uniforme, one nesporno doprinose i izgradnji dobrog imidža restorana, a poznato je da kod gostiju stvaraju osećanje poverenja. 

  Od haljine za hostese, preko uniforme za konobara, šefa sale i kuvara – uniforme za restorane se kreiraju u skladu sa opisom posla, a tako da im pruže što veću udobnost i ponude funkcionalnost pri svakodnevnom obavljanju zadataka. 

  Poručite kvalitetne uniforme za restoran

  Već više od 10 godina izrađujemo uniforme za restorane širom Srbije. Naše uniforme predstavljaju dugoročnu investiciju, jer za njihovu izradu koristimo kvalitetne materijale i proverene krojeve, dok dizajn prilagođavamo vašim željama. 

  Rezultat saradnje su izvrsno skrojene uniforme za restorane, u kojima se zaposleni osećaju prijatno, a koje na goste ostavljaju utisak. Poručite ih već danas uz jednostavno popunjavanje upita traženim specifikacijama. 

  Muškarac u poslovnom odelu i dve devojke u uniformi razgovaraju u sali restorana

   Želite da sarađujemo?