Radne uniforme za trgovce

Ice radne uniforme za trgovce svojim izgledom ostavljaju reprezentativan utisak na kupce i klijente, pa samim tim imaju uticaja i na celokupni imidž prodajnog mesta. Osim estetike, prilikom kreiranja radne uniforme za trgovce vodimo računa i o komforu, koji trgovcima pruža prijatan osećaj tokom obavljanja svakodnevnih dužnosti. 

Poručite uniforme za prodavce uz popunjavanje upita traženim specifikacijama, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

  Želite da Vas kontaktiramo u najkraćem roku?

  Kvalitetno i profesionalno

  Poručili smo uniforme za naš wellness centar i već za 15 dana su stigle baš onakve kakve smo želeli! Zaposleni uživaju u njihovom nošenju, a kljenti stalno hvale izgled njihovih uniformi.

  Vasilisa Dabović / Wellness

  Savršeno šivenje po meri

  Bile su nam potrebne uniforme koje možemo da prilagodimo svim zaposlenima u hotelu i u Ice radionici smo pronašli pouzdane partnere. Uniforme izgledaju izvrsno, a njihov kvalitet je besprekoran!

  Stefan Popović / Hotel
  Nasmejana devojka nosi Ice radne uniforme za trgovce

  Kvalitetne radne uniforme za trgovce

  Kvalitetne uniforme za trgovce su skrojene od pouzdanih materijala, koji su se pokazali kao idealan izbor zahvaljujući izdržljivim šavovima, koji garantuju da će uniforma i posle mnogo nošenja zadržati startnu formu.

  Uniforme za trgovce, bilo da su ženske ili muške, mogu činiti pantalone ili suknja, i odgovarajuća majica ili bluza.

  Uniforme moraju biti pogodne za svakodnevno pranje, a njihove boje dovoljno postojane da i posle dugoročnog nošenja izgledaju reprezentativno. Zato pri kreiranju koristimo samo materijale visokog kvaliteta, postojanih boja i prijatnog opipa, koji uniformi pružaju dugovečnost, a trgovcu maksimalni komfor.

  Dizajn uniforme za trgovce radimo po želji

  Uniforme za trgovce služe boljem prepoznavanju radnika u prodavnici, ali i izgradnji vašeg brenda. Ukoliko su na to još i dobro dizajnirane, one na kupce ostavljaju i utisak profesionalizma. Najčešće se radna uniforma za prodavce bira u kroju pantalona i bluze, a za prodavačice suknji i bluza. 

  Dizajn radimo po vašoj želji i porudžbini, a modele vam preporučujemo uzimajući u obzir više faktora, među kojima je najvažnija odrednica sama niša u kojoj poslujete. Uobičajen izbor su radne pantalone i bluze propraćene bojama brenda. Uniforma izvrsnog dizajna izdvojiće vašu trgovinu, dok će sam trgovac odavati profesionalan utisak i sa većom uspešnošću stvarati osećanje poverenja kod potencijalnih kupaca.

  Poručite Ice radne uniforme za trgovce

  Ice radne uniforme idealan su spoj visokog kvaliteta i lepog dizajna, a možete ih poručiti uz jednostavno popunjavanje upita. Izradićemo ih u veličini serije i dizajnu po želji, a u najkraćem roku dostaviti na željenu adresu.

   Želite da sarađujemo?