Radne uniforme za vaspitače

Radne uniforme za vaspitače neophodne su svakoj predškolskoj ustanovi zbog održavanja čistoće odevnih predmeta vaspitača i vaspitačica koji su u stalnom kontaktu sa decom. Uniforme za vaspitače krojimo od izdržljivih materijala, koji su pogodni za svakodnevno održavanje na visokim temperaturama.

Ice uniforme su kvalitetne, a zbog lepog dizajna kod roditelja i dece stvaraju osećaj poverenja. Popunite upit traženim specifikacijama radi poručivanja uniformi, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku. 

  Želite da Vas kontaktiramo u najkraćem roku?

  Kvalitetno i profesionalno

  Poručili smo uniforme za naš wellness centar i već za 15 dana su stigle baš onakve kakve smo želeli! Zaposleni uživaju u njihovom nošenju, a kljenti stalno hvale izgled njihovih uniformi.

  Vasilisa Dabović / Wellness

  Savršeno šivenje po meri

  Bile su nam potrebne uniforme koje možemo da prilagodimo svim zaposlenima u hotelu i u Ice radionici smo pronašli pouzdane partnere. Uniforme izgledaju izvrsno, a njihov kvalitet je besprekoran!

  Stefan Popović / Hotel
  Prikaz krojačice dok kroji Ice uniforme od materijala za šivenje

  Kvalitetne radne uniforme za vaspitače

  Radne uniforme krojimo uz upotrebu finih prirodnih materijala koje vaspitačima obezbeđuju maksimalnu udobnost tokom rada, a dovoljno su izdržljivi da podnose česta pranja i garantuju zadržavanje startne forme. 

  Obaveza nošenja uniformi u predškolskim ustanovama postoji radi održavanja higijene, pa je neophodno da uniforma može da se podnese visoke temperature koje neutrališu neželjene mikroorganizme. 

  Zato se koristimo isključivo ovakvim materijalima – pogodnim za održavanje i udobnim za nošenje. Kada prijatne materijale i udobne krojeve pretočimo u estetski prijemčiv dizajn, dobijamo svojevrstan spoj lepog i korisnog, tipičan za Ice uniforme.

  Poručite Ice radne uniforme za vaspitače

  Uniforme za vaspitače izradićemo u dizajnu, merama i veličini serije po želji.  Poručite uniforme za vaspitače uz jednostavno popunjavanje upita i oslonite se na Ice izradu uniformi. Kontaktiraćemo vas u najkraćem roku, a vaše uniforme stići će na željenu adresu odmah po završetku izrade.

  Nasmejana vaspitačica nosi Ice uniforme za vastitače

   Želite da sarađujemo?