Uniforme za konobare

Ako želite da konobari i barmeni budu najbolji ambasadori vašeg lokala, znate da je za to potrebno mnogo više od toga da što bolje obavljaju svoj posao!

Spretnost, lepi maniri, gostoprimstvo i iskustvo u ugostiteljstvu praktično su neophodni da bi neko na profesionalan način bio u prvoj liniji fronta – komunikacije i opsluživanja gostiju.

A šta kada tome damo dodatnu vrednost?

  Želite da Vas kontaktiramo u najkraćem roku?

  Kvalitetno i profesionalno

  Poručili smo uniforme za naš wellness centar i već za 15 dana su stigle baš onakve kakve smo želeli! Zaposleni uživaju u njihovom nošenju, a kljenti stalno hvale izgled njihovih uniformi.

  Vasilisa Dabović / Wellness

  Savršeno šivenje po meri

  Bile su nam potrebne uniforme koje možemo da prilagodimo svim zaposlenima u hotelu i u Ice radionici smo pronašli pouzdane partnere. Uniforme izgledaju izvrsno, a njihov kvalitet je besprekoran!

  Stefan Popović / Hotel
  Konobar u uniformi uslužuje dve nasmejane devojke

  Estetika uniforme za konobare kao veliki plus za vaše poslovanje

  Ako pratite svetske ugostiteljske trendove, onda znate da se dizajnu pridaje veći značaj nego ikada!

  U svetu društvenih mreža, koje su postale i najbolja reklama za svaki biznis, nije ni čudo što su ugostitelji primorani da konstantno uvode unapređenja i novine kada su u pitanju uniforme za ugostiteljstvo. Najčešće vrlo fotogeničnog karaktera. Od dizajna jelovnika, dekorisanja hrane, šaranja po kafi, pa do onog najvažnijeg – izgleda osoblja.

  Sve je važno.

  Estetika uniforme za konobare i konobarice zaista može napraviti razliku u utisku koji će vaš lokal ostaviti na gosta. Osim toga, učiniće ga pamtljivijim, a celu sliku o lokalu mnogo kohezivnijom.

  Ukoliko u konobarske uniforme uključite i boje logotipa vašeg lokala – one će postati i idealna reklama.

  Poručite uniforme za konobare po meri

  Ice radionica ima višegodišnje iskustvo u dizajniranju uniformi za konobare i konobarice. Do sada smo imali priliku da ih krojimo za prestižne hotele, velike restorane, ali i male kafiće – sarađujemo sa svim vrstama i veličinama ugostiteljskih biznisa i za svakog pronalazimo odgovarajuća rešenja.

  Popunite ovu kratku upitnu formu ili nas kontaktirajte pozivom na broj i zajedno ćemo dogovoriti dizajn uniforme za vaše konobare, a zatim ih skrojiti baš onako kako smo ih osmislili.

  Konobar u uniformi raznosi hranu i uslužuje goste

  Osmislićemo dizajn koji kombinuje funkcionalnost i estetiku

  Da li već imate sliku toga kako želite da izgledaju konobarice i konobari iz vašeg lokala? Kakva treba da bude kecelja ili kakvog kroja prsluci?

  Ukoliko ćete nam dati konkretne savete za dizajn, odlično – potrudićemo se da vaše nove uniforme budu pravo oličenje vaših ideja. Ako niste sigurni kako će da izgledaju – onda je najbolje da to prepustite nama. Osmislićemo kreaciju koja će na najbolji način predstavljati stil vašeg lokala i postati odličan reprezent vašeg brenda.

  Pozabavićemo se i njihovom funkcionalnošću!

  Kecelje za konobare kao najpraktičnije rešenje za radnu odeću svakog ugostitelja

  Kecelja je oduvek bila deo uniforme za ugostiteljstvo i kao odevni komad ima različite prednosti. Kecelje se lako skidaju i oblače, štite garderobu ispod od fleka, a na sredini imaju prostora za dodatna unapređenja, kao što su praktični džepovi za odlaganje notesa i olovke ili otvarača za flaše.

  Takođe – na kecelji ima dovoljno prostora za raznolika dizajnerska rešenja, poput logotipa, zanimljivog dezena, natpisa i sličnih motiva.

  Za restoran – kecelje su dobre i zbog toga što ih uglavnom i kuvari nose, pa će konobari i oni izgledati odlično i timski uklopljeno. Ipak, preporučujemo da njihove uniforme ne budu identične, kako bi gostima bilo jasno ko je zadužen za usluživanje.

  Pantalone i košulje za konobare

  Osim ako ne propišete dress code za konobare, čime ćete postaviti pravila po pitanju toga šta ispod kecelje treba da nose – trebalo bi da nabavite i košulje ili bluze i pantalone, koje će takođe biti deo njihove uniforme. Za konobarice je moguće odabrati i suknje ili haljine, ali se zbog njihovog nepraktičnog kroja to mnogo ređe radi.

  Osmislićemo i bluze i pantalone za konobare po vašim željama i tako kompletirati dizajn vaših uniformi.

  Materijal i oprema koji pružaju udobnost na radu

  Kvalitetna uniforma za konobare pruža maksimalni komfor tokom rada, istovremeno odavajući fenomenalan utisak o lokalu, i uglavnom je čine prsluci, majice ili košulje, kecelje i pantalone. Konobar u uniformi raznosi hranu i uslužuje goste, te je važno da ona uvek bude besprekorno čista.

  Zbog svakodnevnog pranja na najvišim temperaturama, oprema za konobare zahteva maksimalnu izdržljivost materijala zbog svakodnevne upotrebe mašine za pranje, dok njena namena podrazumeva odabir što prijatnijih i finijih materijala, kako bi ugostitelju radni dan proticao što komfornije.

  Zato biramo samo visokokvalitetne, ali i udobne materijale, što prijatnije na dodir. Predstavićemo vam tekstil koji je naš omiljeni izbor za majice za konobare, a uz konsultovanje sa vama odabraćemo onaj koji je idealan za vaše potrebe.

  Poručite najbolje uniforme za konobare

  Uniforme za konobare i konobarice izradićemo u veličini serije po vašim merama i željama, i to što većeg kvaliteta. Uz uniforme za konobare, možemo izraditi i uniforme za kuvare, pa i druge zaposlene u kafiću, restoranu ili hotelu, te tako kompletirati izgled vašeg tima.

  Dovoljno je da popunite jednostavan upit, a mi ćemo vas kontaktirati. Uniforme za konobare stići će na vašu adresu u najkraćem roku.

   Želite da sarađujemo?