Uniforme za konobare

Kecelje za konobare krojimo po porudžbini i dizajniramo prema vašim zahtevima. Ice uniforme za konobare predstavljaju sinonim za kvalitet i pouzdanost, a njihov dizajn doprinosi imidžu svakog ugostiteljskog objekta. Naše uniforme za konobare čine da se konobari osećaju lagodno, a svojim izgledom doprinesu izgradnji brenda vašeg lokala.

Oslonite se na Ice i popunite jednostavan upit, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku radi izrade kvalitetnih konobarskih uniformi.

  Želite da Vas kontaktiramo u najkraćem roku?

  Kvalitetno i profesionalno

  Poručili smo uniforme za naš wellness centar i već za 15 dana su stigle baš onakve kakve smo želeli! Zaposleni uživaju u njihovom nošenju, a kljenti stalno hvale izgled njihovih uniformi.

  Vasilisa Dabović / Wellness

  Savršeno šivenje po meri

  Bile su nam potrebne uniforme koje možemo da prilagodimo svim zaposlenima u hotelu i u Ice radionici smo pronašli pouzdane partnere. Uniforme izgledaju izvrsno, a njihov kvalitet je besprekoran!

  Stefan Popović / Hotel
  Konobar u uniformi uslužuje dve nasmejane devojke

  Najbolje uniforme za konobare i konobarice

  Svaki ugostiteljski objekat ima jedinstven imidž, ili je u procesu njegove izgradnje. Ukoliko su zaposleni najbolji ambasadori brenda, onda je uniforma koju nose ključna za zaokruživanje kompletne slike o brendu. Ovo je naročito važno u sferi ugostiteljstva, gde su zaposleni u stalnom i direktnom kontaktu sa gostima.

  Uniforme za konobare po porudžbini ćemo napraviti u veličini serije i dizajnu po želji. Sve to Ice čini uz upotrebu kvalitetnih materijala i funkcionalnih krojeva, koji garantuju dugotrajnost, ali i lagodan osećaj pri nošenju. Uniforma za konobare vrhunskog dizajna doprineće reprezentativnom izgledu vaših zaposlenih.

  Kecelje za konobare, pantalone i košulje - odaberite kroj po želji

  Kecelje za konobare nisu slučajno najpopularniji izbor. Važe za najpraktičnije, najfunkcionalnije i odlično štite telo i doprinose sanitetu. Iako su upravo kecelje za konobare najčešći izbor, po vašoj želji možemo kreirati i uniforme u drugačijim krojevima, kao što su pantalone i košulje za konobare i konobarice

  Kvalitetna uniforma za konobare pruža maksimalni komfor tokom rada, istovremeno odavajući fenomenalan utisak o lokalu. Ona služi radi raspoznavanja zaposlenih, ali i ostavljanja što boljeg utiska na goste. Upravo takve su Ice uniforme za konobare – funkcionalne, udobne i estetski dopadljive.

  Konobar u uniformi raznosi hranu i uslužuje goste

  Poručite najbolje uniforme za konobare

  Uniforme za konobare i konobarice izradićemo u veličini serije po želji i i dizajnu kakav ste želeli, i to najvišeg kvaliteta. Uz uniforme za konobare, možemo izraditi i uniforme za kuvare, pa i druge zaposlene u restoranu ili ugostiteljskom objektu, te tako kompletirati izgled zaposlenih.  

  Dovoljno je da popunite jednostavan upit, a mi ćemo vas kontaktirati. Uniforme za konobare stići će na vašu adresu u najkraćem roku.

   Želite da sarađujemo?