Kuvarske uniforme - najbolje uniforme za kuvare

Kuvarske uniforme kuvare štite od vrelih temperatura i doprinose higijeni i ćistoći kuvara i kuhinje ugostiteljskih objekata. Uniforme za kuvare krojimo od prijatnih i izdržljivih materijala, koji štite kožu i donje slojeve garderobe od upornih fleka i visokih temperatura.

Odlikuju se visokim kvalitetom, a zbog lepog dizajna kod gostiju ostavljaju utisak autoriteta i profesionalnosti. Popunite upit traženim specifikacijama radi poručivanja, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

  Želite da Vas kontaktiramo u najkraćem roku?

  Kvalitetno i profesionalno

  Poručili smo uniforme za naš wellness centar i već za 15 dana su stigle baš onakve kakve smo želeli! Zaposleni uživaju u njihovom nošenju, a kljenti stalno hvale izgled njihovih uniformi.

  Vasilisa Dabović / Wellness

  Savršeno šivenje po meri

  Bile su nam potrebne uniforme koje možemo da prilagodimo svim zaposlenima u hotelu i u Ice radionici smo pronašli pouzdane partnere. Uniforme izgledaju izvrsno, a njihov kvalitet je besprekoran!

  Stefan Popović / Hotel
  Prikaz kuvara sa opremom u beloj Ice kuvarskoj uniformni

  Ice uniforme za kuvare od kvalitetnih materijala

  Kvalitetni materijali koje koristimo pri izradi garantuju njihovu dugovečnost i brinu o tome da zadrže prvobitni oblik i nakon više pranja. Kuvarske bluze, pantalone i kecelje za kuvare uglavnom krojimo od istog materijala, kako bi imale identičan estetski finiš, a kuvari u njima izgledali reprezentativno.

  Pošto se lako prljaju, a istovremeno se očekuje da uvek budu čiste i reprezentativne, te je važno da materijal od kog se kroje bude pogodan za održavanje na najvišim temperaturama i izlaganje agresivnim deterdžentima koji uklanjanju i najupornije fleke iz kuhinje.

  Naše kuvarske uniforme su, zahvaljujući pažljivom odabiru materijala, lake za održavanje, a njihov oblik vrlo je postojan.

  Uniforme za kuvare lepog i funkcionalnog dizajna

  Kuvarske bluze i kuvarske pantalone ili kecelje, osim udobnosti, moraju i izgledati reprezentativno, te ostavljati utisak kredibilnosti, profesionalizma, kao i dobro održavane higijene.

  Kuvarske kape predstavljaju svojevrsni simbol ovog zanimanja, dok su pantalone i kuvarske bluze komadi koji treba da se odlikuju najvišim stepenom funkcionalnosti. Kecelje za kuvare sve su češći izbor zbog praktičnosti koju pružaju kuvaru pri nošenju. Dizajn uniformi ćemo svakako u celosti prilagoditi vašim željama.

  Kreiranje po porudžbini omogućava da svojim kuvarima obezbedite baš onakve uniforme za kuvare koje će najbolje predstavljati ugostiteljski objekat u kom kuvari rade. Mogu se uklopiti sa uniformama konobara i drugih zaposlenih, što će unaprediti timski duh i uticati na dobar imidž vašeg lokala.

  Kuvar u restoranu koji nosi Ice uniforme

  Kuvarske uniforme prodaja - poručite najbolje uniforme za kuvare

  Spisak zadovoljnih klijenata Ice radionice obuhvata čitavu lepezu ugostiteljskih objekata, od najprestižnijih restorana do popularnih mesta sa brzom hranom. Oslonite se na Ice, pouzdanog partnera HORECA sektora, i poručite Ice kecelje za kuvare, kuvarske pantalone i bluze uz jednostavno popunjavanje upita.

   Želite da sarađujemo?