Medicinske uniforme

Medicinske uniforme treba da ostave besprekoran utisak na svakog pacijenta koji poseti vašu ambulantu, ordinaciju ili laboratoriju, a istovremeno zaštite zdravstvenog radnika i pruže mu osećaj udobnosti tokom obavljanja svakodnevnih dužnosti.

Muške i ženske medicinske uniforme za medicinske sestre, zdravstvene radnike, doktore i doktorke, krojimo od kvalitetnog materijala. Zbog lepog dizajna one kod pacijenata ostavljaju utisak autoriteta i profesionalnosti. Popunite upit traženim specifikacijama, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku!

  Želite da Vas kontaktiramo u najkraćem roku?

  Kvalitetno i profesionalno

  Poručili smo uniforme za naš wellness centar i već za 15 dana su stigle baš onakve kakve smo želeli! Zaposleni uživaju u njihovom nošenju, a kljenti stalno hvale izgled njihovih uniformi.

  Vasilisa Dabović / Wellness

  Savršeno šivenje po meri

  Bile su nam potrebne uniforme koje možemo da prilagodimo svim zaposlenima u hotelu i u Ice radionici smo pronašli pouzdane partnere. Uniforme izgledaju izvrsno, a njihov kvalitet je besprekoran!

  Stefan Popović / Hotel
  Doktori i medicinske u belim medicinskim uniformama

  Ice medicinske uniforme - ostavite besprekoran utisak na pacijente

  Kredibilitet, čistoća i pouzdanost – tri najvažnija sentimenta na koje treba da asocira svaka uniforma za zdravstvene radnike.

  Nekada je bela pregača sa zakrpama bila dovoljna da medicinske radnike i radnice izdvoji od pacijenata, ali kako je medicina postajala sve poštovaniji poziv, a industrija izrade tekstila sve naprednija, tako je i izgled medicinske uniforme postajao sve komforniji, funkcionalniji, ali i estetski prijemčiviji.

  Ice uniforme za medicinske sestre i doktore podstiču osećaje pouzdanosti i poverenja kod pacijenata. Kada sagledamo sve uniforme medicinske najviše asociraju upravo na ovaj važan sentiment – izvanrednu autoritetnost i osećanje puno poverenja koje podstiču kod svakoga ko ih ugleda.

  Kako odabrati idealan dizajn medicinske uniforme?

  Svetle boje poput bele, plave i zelene najčešći su odabir jer pacijente asociraju na čistoću i optimizam. Ukoliko želite neku drugu boju, mi ćemo medicinske uniforme skrojiti u njoj, po vašoj želji.

  S druge strane, sam kroj bira se tako da stvara osećaj ozbiljnosti i pouzdanosti, a neophodno je da istovremeno bude dovoljno komforan kako medicinski radnik može obavljati svakodnevne, vrlo odgovorne, dužnosti uz konstantan osećaj komfora.

  Prodaja uniformi za zdravstvene radnike od udobnih materijala

  Važan koliko i dizajn, materijal od kog se kroje uniforme za medicinske sestre, doktore, doktorke i druge zravstvene radnike mora ispuniti nekoliko značajnih kriterijuma. Pre svega, da bude dovoljno izdržljiv, odnosno da trpi svakodnevno nošenje.

  Takođe, morao bi da bude pogodan za održavanje na visokim temperaturama, što podrazumeva intenzivno pranje i peglanje čime se neutralizuju mikrorganizmi i garantuje dobra higijena kako same uniforme, tako i zdravstvenog radnika.

  Na kraju, ali ne i najmanje važno – materijal bi morao da bude prijatan na dodir i udoban za nošenje, a najbolje i da ima određeni procenat elastina, radi rastegljivosti, te da samim tim medicinaru ne stvara nikakve neprijatnosti tokom rada.

  Ženske i muške medicinske uniforme - kako odabrati kroj uniforme?

  Klasičan odabir kroja bio bi beli mantil, bluza i pantalone kao muška medicinska uniforma, a medicinske bluze i suknje ili pantalone kao ženska medicinska uniforma, ali za našu radionicu nema ograničenja! Skrojićemo ih prema dizajnu kakav ste želeli, uz upotrebu što optimalnijeg materijala.

  Iako su nekada za uniforme za medicinske sestre i druge zdravstvene radnice uglavnom podrazumevale donji deo u vidu suknje, danas su pantalone sve popularniji izbor – pružaju im mnogo veću dozu udobnosti, slobode pokreta i zaštite na radu. Pomoći ćemo vam da donesete odluku i zajedno ćemo doći do najboljeg rešenja dizajna!

  Doktor u beloj i doktorka u plavoj medicinskoj uniformi u ordinaciji

  Medicinska uniforma prodaja - poručite već danas

  Vreme je da reprezentativne uniforme za medicinare postanu deo radne svakodnevice i u vašoj ambulanti ili ordinaciji!

  Medicinske uniforme distribuiramo širom Srbije. Možete nas kontaktirati bilo da je krajnja destinacija Ice medicinske uniforme Beograd, Novi Sad, Čačak, ili bilo koje drugo mesto ili grad u Srbiji. One će stići na željenu adresu u najkraćem roku.

  Oslonite se na Ice izradu uniformi i prepustite nam da skrojimo ženske i muške medicinske uniforme, te lekarima obezbedimo idealan odevni komad za rad. Popunite upit sa potrebnim specifikacijama, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

   Želite da sarađujemo?