Medicinske uniforme

Medicinske uniforme mogu značajno unaprediti poslovanje svake zdravstvene ustanove.

Group (2) Group (2) Group (2) Group (2) Group (3)

Čak 4 od 5 pacijenata više veruje medicinskim radnicima koji imaju uniforme nego onima koji ih ne nose!

Kako se broj privatnih ambulanata i ordinacija povećao, tako su se povisila i očekivanja pacijenata oko toga kako će estetski izgledati doktori, farmaceuti i apotekari koji se brinu o njihovom zdravlju.

Verovali ili ne – pacijenti imaju čak i preferencije oko toga koje boje će biti uniforme doktora koji ih opslužuju.

Group (4) Group (4) Group (4) Group (4) Group (4) Group (4) Group (4) Group (5) Group (5) Group (5)
Group (4) Group (4) Group (4) Group (5) Group (5)

70% pacijenata više veruje doktorima u belim mantilima

Ostaje da napravite što bolji izbor i pronađete uniforme po vašoj meri!

Ali zaista – po meri svakog zaposlenog.

Muške medicinske uniforme

Uvek savetujemo da budu sklopljene od belih mantila, bluza i pantalona. Bluza sa ruskom kragnom je vanvremenski izbor. Ako ipak želite da budu autentičnije i modernije – odlučite se za bluzu sa klasičnom kragnom.

Osmislićemo dizajn skladan vašoj zdravstvenoj ustanovi i potpuno ga prilagoditi zaposlenima.

Sloboda pokreta, prijatan osećaj tokom rada, ali i dizajn koji ostavlja autoritetan utisak, smatramo prioritetom pri dizajniranju. Higijenska pogodnost uniforme za doktore je kriterijum koji se kod nas podrazumeva.

MMU2 1

Muške medicinske bluze

Muške medicinske bluze neizostavan su deo uniforme lekara u svakoj zdravstvenoj ustanovi. Dizajniramo ih prema vašim željama i potrebama, a krojimo od prijatnih i izdržljivih materijala – zbog toga su izuzetno udobne za nošenje i jednostavno se održavaju.

Popunite upit
MMU3 1

Muške pantalone

Jako je važno obezbediti medicinskom osoblju lako kretanje i komfor tokom radnog vremena – upravo zbog toga, kada izrađujemo muške medicinske pantalone, koristimo samo najprijatnije materijale koji pružaju maksimalnu udobnost, čak i za vreme najzahtevnijih smena.

Popunite upit
MMU1 1

Mantili za lekare

Mantil za lekara je simbol medicinske delatnosti, i kao takav, ima posebno mesto u našoj ponudi. Muški mantili za lekare iz naše radinosti izdvajaju se mogućnošću prilagođenog kroja, modela i mešavine materijala prema individualnim potrebama zdravstvene ustanove i zaposlenih.

Popunite upit

Ženske medicinske uniforme za medicinske sestre i doktorke

Sve češće i žene zaposlene u medicinskom sektoru nose pantalone i tvrde da su im mnogo udobnije. Neke ustanove se i dalje odlučuju za klasičan izbor – suknje, bluze i mantile, tako da jedna medicinska sestra može posedovati dva tipa odela – jedno koje će odlikovati medicinski mantil, bluza i pantalone, i drugo koje će se sastojati od bluze i suknje – izbor je vaš!

Ženski medicinski mantili uglavnom su rezervisani za doktorke opšte prakse, ali ne odolevaju im ni specijalistkinje koje većinu radnog vremena provode na pregledima u kancelariji ili ordinaciji.

Rever kragne se takođe češće koristi na mantilima.

ZMU2 1

Ženske medicinske bluze

Medicinske bluze su važan deo ženske medicinske uniforme. Vrlo je važno da se medicinsko osoblje oseća komforno u svojoj uniformi tokom radnog dana – zbog toga krojimo komade kao što je ženska bluza na V izrez prema potrebama zaposlenih od kvalitetnih, udobnih i izdržljivih materijala koji se lako održavaju i izuzetno su prijatni za nošenje.

Popunite upit
ZMU3 1

Ženske pantalone

Ženske medicinske pantalone krojimo od prijatnih materijala koji pružaju fin dodir u kontaktu sa kožom. Ženske pantalone iz naše radinosti izrađujemo u skladu sa potrebama vaših zaposlenih, a garanutujemo izuzetno udoban komad, pogodan za svakodnevno nošenje i neometani rad.

Popunite upit
zmu4 1

Suknje za zdravstvene radnice

Veliki deo zdravstvenih radnica preferira suknje kao donji deo uniforme. Ovaj komad odeće nudi udobnost, ali i sveden, prefinjen izgled na radnom mestu. Odaberite model, mešavinu materijala i dizajn suknje prema potrebama vaših zaposlenih, u skladu sa estetikom moderne zdravstvene ustanove.

Popunite upit
ZMU1 1

Mantili za doktorke

Mantili za doktorke simbol su medicinske uniforme i prilikom njihove izrade brinemo o tome da medicinskom osoblju ponude maksimalnu udobnost, komfor i sveden izgled koji uliva poverenje. Izaberite model, mešavinu materijala i dizajn u potpunosti prilagođen potrebama vaših zaposlenih.

Popunite upit

Koji materijal se preporučuje i kako ga odabrati?

Vodimo se sa nekoliko najvažnijih kriterijuma koje oprema za zdravstvene radnike treba da ispoštuje:

  • Otpornost na toplotu – pogodnost materijala za svakodnevno pranje i peglanje na najvišim temperaturama koji sterilišu uniformu,
  • Prijatan osećaj tokom nošenja – mekan dodir i dobro upijanje vlage,
  • Prilagođenost kroju – neki modeli zahtevaju dodatak elastina, pa je potrebno izabrati mešavinu materijala

Kao najpogodniji, u odnosu na ove kriterijume, izdvajaju se:

Pamuk kao provereno dobar izbor

Prijatan je na dodir, mekan, lak za održavanje i pogodan za pranje i peglanje na visokim temperaturama, što je posebno značajno zbog saniteta i čistoće u ovom poslu.

image 1
image 2

Keper - najčešći odabir materijala za uniforme

Keper je uglavnom sačinjen od mešavine pamuka sa drugim tkaninama. Ima važnu prednost u odnosu na druge materijale: predivo se prepliće radi dobijanja što jačeg materijala, koje je otpornije od tradicionalnog pletiva. Zbog troga medicinske uniforme od kepera traju duže i smatraju se dugovečnim izborom.

Kvalitetan poliester – najpraktičniji materijal

Poliester je uglavnom povoljniji od drugih materijala, otporan je na gužvanje, lak za održavanje, ne sužava se od pranja, a smatra se i da je vrlo dugovečan, pa pri odabiru kvalitetnog kakav ćemo koristiti po vašem zahtevu, nećete imati potrebu da menjate uniforme još dugo vremena.

image 3

Različite mešavine sa elastinom i likrom

Sloboda pokreta se obezbeđuje materijalima koji su pomešani sa likrom ili elastinom, koji im daju elastičnost i dovoljno potrebne rastegljivosti. Čak i nekoliko procenata ovog materijala može učiniti veliku promenu!

Već znate kako želite da izgledaju vaše uniforme za medicinare?

Doktori različitih specijalnosti, stomatolozi, hirurzi, pa i studenti i srednjoškolci koji su na stručnoj ili kliničkoj praksi našu radionicu vide kao pouzdanog partnera za izradu uniformi.

Dugogodišnje poslovanje i posvećenost dizajnu doprineli su tome da Ice radionica postane poznata kao pouzdan partner u ovom sektoru. Pogledajte recenzije i uverite se i sami:

Kontaktirajte nas.

Posavetovaćemo vas o najboljem kroju i dizajnu za vaše medicinske uniforme, a zatim ih izraditi u veličini serije po želji. Učinićemo to u najkraćem roku, nakon čega ih možete pokupiti u našoj radionici, ili ćemo ih poslati na željenu adresu – u Beograd, Novi Sad, Niš, ili bilo koji drugi grad i mesto u Srbiji!

    Želite da Vas kontaktiramo u najkraćem roku?