Medicinske uniforme

Medicinske uniforme mogu značajno unaprediti poslovanje svake zdravstvene ustanove.

Čak 4 od 5 pacijenata više veruje medicinskim radnicima koji imaju uniforme nego onima koji ih ne nose!

Kako se broj privatnih ambulanata i ordinacija povećao, tako su se povisila i očekivanja pacijenata oko toga kako će estetski izgledati doktori, farmaceuti i apotekari koji se brinu o njihovom zdravlju.

Zato sada više nije dovoljno imati medicinske uniforme u svojoj zdravstvenoj ustanovi (ovo je i obaveza, pa se podrazumeva), već je potrebno i da one izgledaju što bolje moguće.

Verovali ili ne – pacijenti imaju čak i preferencije oko toga koje boje će biti uniforme doktora koji ih opslužuju.

Ostaje da napravite što bolji izbor i pronađete uniforme po vašoj meri!

Ali zaista – po meri svakog zaposlenog.

  Želite da Vas kontaktiramo u najkraćem roku?

  Kvalitetno i profesionalno

  Poručili smo uniforme za naš wellness centar i već za 15 dana su stigle baš onakve kakve smo želeli! Zaposleni uživaju u njihovom nošenju, a kljenti stalno hvale izgled njihovih uniformi.

  Vasilisa Dabović / Wellness

  Savršeno šivenje po meri

  Bile su nam potrebne uniforme koje možemo da prilagodimo svim zaposlenima u hotelu i u Ice radionici smo pronašli pouzdane partnere. Uniforme izgledaju izvrsno, a njihov kvalitet je besprekoran!

  Stefan Popović / Hotel
  Doktori i medicinske u belim medicinskim uniformama

  Kako treba da izgledaju vaše nove medicinske uniforme?

  Reprezentativno, autoritativno i čisto.

  Svojim izgledom one treba da ostave snažan utisak na svakog pacijenta, a po vašoj želji ih možemo i brendirati, tako da dodatno doprinose imidžu vaše zdravstvene ustanove.

  Kako da poručite uniforme po meri?

  Želite da opremite zdravstvene radnike medicinskim uniformama savremenog dizajna i visokog kvaliteta?

  Procedura je jednostavna.

  Ako preferirate telefonski razgovor, tu je i broj na koji nas možete pozvati: +381600252988

  Već znate kako želite da izgledaju vaše medicinske uniforme?

  Odlično!

  Dovoljno je da nam ispričate kako ste ih zamislili i mi ćemo ih tako i skrojiti, a onda i dostaviti u najkraćem roku.

  Ili su vam ipak potrebni saveti?

  Dugogodišnje iskustvo u izradi uniformi za medicinske radnike doprinelo je tome da izbrusimo ovaj zanat, pa vam možemo dati i sve savete o tome kako bi trebalo da izgledaju vaše uniforme.

  Beli mantil sa ruskom kragnom ili bez nje? Bluza sa okruglim ili V izrezom? Pantalone, medicinske suknje ili haljine za zdravstvene radnice?

  Sve su ovo pitanja o kojima treba razmišljati, ali radije uštedite svoje vreme, i ove brige prepustite nama.

  Muške medicinske uniforme

  Uvek savetujemo da budu sklopljene od belih mantila, bluza i pantalona. Bluza sa ruskom kragnom je vanvremenski izbor. Ako ipak želite da budu autentičnije i modernije – odlučite se za bluzu sa klasičnom kragnom.

  Osmislićemo dizajn skladan vašoj zdravstvenoj ustanovi i potpuno ga prilagoditi zaposlenima.

  Sloboda pokreta, prijatan osećaj tokom rada, ali i dizajn koji ostavlja autoritetan utisak, smatramo prioritetom pri dizajniranju. Higijenska pogodnost uniforme za doktore je kriterijum koji se kod nas podrazumeva.

  Ženske medicinske unfiorme za medicinske sestre i doktorke

  Sve češće i žene zaposlene u medicinskom sektoru nose medicinske pantalone i tvrde da su im mnogo udobnije. Neke ustanove se i dalje odlučuju za klasičan izbor – medicinske suknje, bluze i mantile.

  Zbog različitih pozicija u okviru istog sistema, često postoji zahtev da se uniforme skroje u drugačijim stilovima, pa, na primer, hirurškinje nose pantalone, koje su im mnogo praktičnije za rad, dok medicinske sestre svoje svakodnevne zadatke mogu da obavljaju i u suknjama.

  Ženski medicinski mantili uglavnom su rezervisani za doktorke opšte prakse, ali ne odolevaju im ni specijalistkinje koje većinu radnog vremena provode na pregledima u kancelariji ili ordinaciji.

  Kako bi medicinske radnice bile odevene drugačije od svojih kolega, modeli koje šijemo za njih su strukirani, često propraćeni suptilnim V izrezom za ruskom kragnom.

  Rever kragne se češće koriste na mantilima.

  Osim dizajna, a i važnije jeste – koji materijal izabrati za medicinske uniforme?

  Doktor u beloj i doktorka u plavoj medicinskoj uniformi u ordinaciji

  Koji materijal se preporučuje i kako ga odabrati?

  Vodimo se sa nekoliko najvažnijih kriterijuma:

  • Otpornost na toplotu – pogodnost materijala za svakodnevno pranje i peglanje na najvišim temperaturama koji sterilišu uniformu,
  • Prijatan osećaj tokom nošenja – mekan dodir i dobro upijanje vlage,
  • Prilagođenost kroju – neki modeli zahtevaju dodatak elastina, pa je potrebno izabrati mešavinu materijala

  Kao najpogodniji, u odnosu na ove kriterijume, izdvajaju se:

  Pamuk kao provereno dobar izbor

  Prijatan je na dodir, mekan, lak za održavanje i pogodan za pranje i peglanje na visokim temperaturama, što je posebno značajno zbog saniteta i čistoće u ovom poslu.

  Keper – najčešći odabir materijala za uniforme

  Keper je uglavnom sačinjen od mešavine pamuka sa drugim tkaninama. Ima važnu prednost u odnosu na druge materijale: predivo se prepliće radi dobijanja što jačeg materijala, koje je otpornije od tradicionalnog pletiva. Zbog troga medicinske uniforme od kepera traju duže i smatraju se dugovečnim izborom.

  Kvalitetan poliester – najpraktičniji materijal

  Poliester je uglavnom povoljniji od drugih materijala, otporan je na gužvanje, lak za održavanje, ne sužava se od pranja, a smatra se i da je vrlo dugovečan, pa pri odabiru kvalitetnog kakav ćemo koristiti po vašem zahtevu, nećete imati potrebu da menjate uniforme još dugo vremena.

  Različite mešavine sa elastinom i likrom

  Medicinske sestre i radnici zaposleni u hitnim službama u konstantnom su pokretu, kao i doktori koji su odabrali određene specijalizacije, kao što su stomatolozi, koji prilikom obavljanja posla konstantno zauzimaju različite položaje.

  Sloboda pokreta se obezbeđuje materijalima koji su pomešani sa likrom ili elastinom, koji im daju elastičnost i dovoljno potrebne rastegljivosti. Čak i nekoliko procenata ovog materijala može učiniti veliku promenu!

  Odabrali ste dizajn i odlučili se za materijal?

   

  Kontaktirajte nas i poručite uniforme za zdravstvene radnike

  Doktori različitih specijalnosti, stomatolozi, hirurzi, pa i studenti i srednjoškolci koji su na stručnoj ili kliničkoj praksi našu radionicu vide kao pouzdanog partnera za izradu uniformi.

  Dugogodišnje poslovanje i posvećenost dizajnu doprineli su tome da Ice radionica postane poznata kao pouzdan partner u ovom sektoru.

  Kontaktirajte nas.

  Posavetovaćemo vas o najboljem kroju i dizajnu za vaše medicinske uniforme, a zatim ih izraditi u veličini serije po želji. Učinićemo to u najkraćem roku, nakon čega ih možete pokupiti u našoj radionici, ili ćemo ih poslati na željenu adresu – u Beograd, Novi Sad, Niš, ili bilo koji drugi grad i mesto u Srbiji!

   Želite da sarađujemo?