Medicinske uniforme

Medicinske uniforme su ogledalo zdravstvene ustanove i ključan deo opreme za ugodnost i performans medicinskih radnika.

Medicinske uniforme logo Medicinske uniforme logo Medicinske uniforme logo Medicinske uniforme logo Group (3)

Čak 4 od 5 pacijenata više veruje medicinskim radnicima koji imaju uniforme nego onima koji ih ne nose!

Kako se broj privatnih ambulanata i ordinacija povećao, tako su se povisila i očekivanja pacijenata oko toga kako će estetski izgledati doktori, farmaceuti i apotekari koji se brinu o njihovom zdravlju.

Verovali ili ne – pacijenti imaju čak i preferencije oko toga koje boje će biti uniforme doktora koji ih opslužuju.

Group (4) Group (4) Group (4) Group (4) Group (4) Group (4) Group (4) Group (5) Group (5) Group (5)
Group (4) Group (4) Group (4) Group (5) Group (5)

70% pacijenata više veruje doktorima u belim mantilima

Ostaje da napravite pravi izbor i pronađete medicinske uniforme po vašoj meri!

Ali zaista – po meri svakog zaposlenog.

Muške medicinske uniforme

Uvek savetujemo da budu sačinjene od belog mantila, pantalona i bluze. Muška bluza sa ruskom kragnom je vanvremenski izbor. Ako ipak želite da budu autentičnije i modernije – muška bluza sa klasičnom kragnom je ono što vam je potrebno.

Osmislićemo dizajn muške uniforme skladan vašoj zdravstvenoj ustanovi i potpuno ga prilagoditi zaposlenima.

Sloboda pokreta, prijatan osećaj tokom rada, ali i dizajn koji ostavlja autoritetan utisak, smatramo prioritetom pri dizajniranju. Higijenska pogodnost uniforme za doktore je kriterijum koji se kod nas podrazumeva.

Muške medicinske uniforme - plava muška bluza

Muške medicinske bluze

Muške bluze neizostavan su deo uniforme lekara u svakoj zdravstvenoj ustanovi. Dizajniramo ih prema vašim željama i potrebama, a krojimo od prijatnih i izdržljivih materijala – zbog toga su izuzetno udobne za nošenje i jednostavno se održavaju.

Veličine odgovaraju standardnim: 36 38 40 42 44 46 48 50 52.

Popunite upit
Medicinske pantalone bele boje - muške medicinske pantalone

Muške pantalone

Jako je važno obezbediti medicinskom osoblju lako kretanje i komfor tokom radnog vremena. Uniforme za lekare treba da budu udobne. Upravo zbog toga, kada izrađujemo muške medicinske pantalone, koristimo samo najprijatnije materijale koji pružaju maksimalni komfor, čak i za vreme najzahtevnijih smena.

Veličine odgovaraju standardnim: 36 38 40 42 44 46 48 50 52.

Popunite upit
Beli mantil koji nosi lekar i stetoskop oko vrata

Mantili za lekare

Mantil za lekara je simbol medicinske delatnosti, i kao takav, ima posebno mesto u našoj ponudi. Muški mantili za lekare iz naše radinosti izdvajaju se mogućnošću prilagođenog kroja, modela i mešavine materijala prema individualnim potrebama zdravstvene ustanove i zaposlenih.

Veličine odgovaraju standardnim: 36 38 40 42 44 46 48 50 52.

Popunite upit

Ženske medicinske uniforme za medicinske sestre i doktorke

Sve češće i žene zaposlene u medicinskom sektoru nose pantalone i tvrde da su im mnogo udobnije. Neke ustanove se i dalje odlučuju za klasičan izbor – suknje, bluze i mantile, tako da jedna medicinska sestra može posedovati dva tipa odela – jedno koje će odlikovati medicinski mantil, ženska bluza i pantalone, i drugo: ženska bluza i suknja – izbor je na vama!

Ženski medicinski mantili uglavnom su proizvodi rezervisani za doktorke opšte prakse, ali ne odolevaju im ni specijalistkinje koje većinu radnog vremena provode na pregledima u kancelariji ili ordinaciji.

Rever kragne se takođe češće koristi na mantilima.

Medicinske bluze - ženska medicinska bluza za lekare zelene boje

Ženske medicinske bluze

Bluze su važan deo ženske medicinske uniforme. Važno je da se tokom nošenja svoje uniforme za lekare žena oseća komforno tokom radnog dana – zbog toga krojimo komade kao što je ženska bluza na V izrez prema potrebama zaposlenih od kvalitetnih, udobnih i izdržljivih materijala koji se lako održavaju i izuzetno su prijatni za nošenje.

Brojevi bluza odgovaraju standardnim veličinama: 36 38 40 42 44.

Popunite upit
Medicinske pantalone plave boje

Ženske pantalone

Ženske medicinske pantalone krojimo od prijatnih materijala koji pružaju fin dodir u kontaktu sa kožom. Ženske pantalone iz naše radionice izrađujemo u skladu sa potrebama vaših zaposlenih, a garanutujemo izuzetno udoban komad, pogodan za svakodnevno nošenje i neometani rad. One su obavezan deo ženske uniforme.

Brojevi pantalona odgovaraju standardnim veličinama: 36 38 40 42 44.

Popunite upit
Suknja za medicinske sestre i druge medicinske radnike

Suknje za zdravstvene radnice

Veliki deo zdravstvenih radnica preferira suknje kao donji deo uniforme. Ovaj komad odeće nudi udobnost, ali i sveden, prefinjen izgled na radnom mestu. Odaberite model, mešavinu materijala i dizajn suknje prema potrebama vaših zaposlenih, u skladu sa estetikom moderne zdravstvene ustanove.

Brojevi suknji odgovaraju standardnim veličinama: 36 38 40 42 44.

Popunite upit
Beli mantil koji nosi lekarka i stetoskop oko vrata

Mantili za doktorke

Ženski mantil za doktorke su svojevrstan simbol doktorki i prilikom njihove izrade brinemo o tome da medicinskom osoblju ponude maksimalnu udobnost i sveden izgled koji uliva poverenje. Izaberite model za ženski mantil, mešavinu materijala i dizajn u potpunosti prilagođen potrebama vaših zaposlenih.

Brojevi mantila odgovaraju standardnim veličinama: 36 38 40 42 44.

Popunite upit

Uniforme za fizioterapeute - izdvojite se uniformom

Baš kao i u ostalim delatnostima u medicini, u fizioterapiji su higijena, kao i estetika vrlo važni. Nažalost, mnogi fizioterapeuti ne shvataju značaj uniformisanosti, pa svoju delatnost neretko obavljaju u civilu. Izdvojite se i ostavite snažan utisak na svoje klijetne i već danas poručite uniforme za fizioterapeute po meri!

Uniforme za masere – lepe, a praktične za rad

Zbog prirode svog posla, maseri su često u pokretu, prave najrazličitije poteze rukama i trupom, tako pružajući adekvatnu masažu klijentu. Zbog toga, maserske uniforme moraju biti dizajnirane sa anatomijom i svim pokretima na umu. Naše su upravo takve!

Koji materijal se preporučuje i kako ga odabrati?

Vodimo se sa nekoliko najvažnijih kriterijuma koje oprema za zdravstvene radnike treba da ispoštuje:

  • Otpornost na toplotu – pogodnost materijala za svakodnevno pranje i peglanje na najvišim temperaturama koji sterilišu uniformu,
  • Prijatan osećaj tokom nošenja – mekan dodir i dobro upijanje vlage,
  • Prilagođenost kroju – neki modeli zahtevaju dodatak elastina, pa je potrebno izabrati mešavinu materijala

Kao najpogodniji, u odnosu na ove kriterijume, izdvajaju se:

Pamuk kao provereno dobar izbor

Prijatan je na dodir, mekan, lak za održavanje i pogodan za pranje i peglanje na visokim temperaturama, što je posebno značajno zbog saniteta i čistoće u ovom poslu.

pamučne medicinske uniforme - materijal za izradu
Keper kao materijal za izradu medicinskih uniformi

Keper - najčešći odabir materijala za uniforme

Keper je uglavnom sačinjen od mešavine pamuka sa drugim tkaninama. Ima važnu prednost u odnosu na druge materijale: predivo se prepliće radi dobijanja što jačeg materijala, koje je otpornije od tradicionalnog pletiva. Zbog toga izrada uniforme od kepera traje duže i one se smatraju dugovečnim izborom.

Kvalitetan poliester – najpraktičniji materijal

Poliester je uglavnom povoljniji od drugih materijala, otporan je na gužvanje, lak za održavanje, ne sužava se od pranja, a smatra se i da je vrlo dugovečan, pa pri odabiru kvalitetnog kakav ćemo koristiti po vašem zahtevu, nećete imati potrebu da menjate uniforme još dugo vremena.

tkanje medicinskih uniformi

Različite mešavine sa elastinom i likrom

Sloboda pokreta se obezbeđuje materijalima koji su pomešani sa likrom ili elastinom, koji im daju elastičnost i dovoljno potrebne rastegljivosti. Čak i nekoliko procenata ovog materijala može učiniti veliku promenu!

Već znate kako želite da izgledaju vaše uniforme za medicinare?

Doktori različitih specijalnosti, stomatolozi, hirurzi, pa i studenti i srednjoškolci koji su na stručnoj ili kliničkoj praksi našu radionicu vide kao pouzdanog partnera za izradu uniformi.

Dugogodišnje poslovanje i posvećenost dizajnu doprineli su tome da Ice radionica postane poznata kao pouzdan partner u ovom sektoru. Pogledajte recenzije i uverite se i sami:

Kontaktirajte nas.

Posavetovaćemo vas o najboljem kroju i dizajnu za vaše medicinske uniforme, a zatim ih izraditi u veličini serije po želji. Učinićemo to u najkraćem roku, nakon čega ih možete pokupiti u našoj radionici, ili ćemo ih poslati na željenu adresu – u Beograd, Novi Sad, Niš, ili bilo koji drugi grad i mesto u Srbiji!

    Želite da Vas kontaktiramo u najkraćem roku?