Ženske medicinske uniforme

Ženske medicinske uniforme kreiramo u skladu sa modernim standardima izrade. Koristimo se materijalima visokog kvaliteta, prijatnim na dodir, i dizajnom koji kod pacijenata stvara osećanje poverenja. Ice ženske medicinske uniforme pružiće vašem timu zdravstvenih radnica reprezentativno rešenje za odevanje tokom rada, kao i potrebnu udobnost i zaštitu.

Popunite upit traženim specifikacijama za poručivanje, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku!

  Želite da Vas kontaktiramo u najkraćem roku?

  Kvalitetno i profesionalno

  Poručili smo uniforme za naš wellness centar i već za 15 dana su stigle baš onakve kakve smo želeli! Zaposleni uživaju u njihovom nošenju, a kljenti stalno hvale izgled njihovih uniformi.

  Vasilisa Dabović / Wellness

  Savršeno šivenje po meri

  Bile su nam potrebne uniforme koje možemo da prilagodimo svim zaposlenima u hotelu i u Ice radionici smo pronašli pouzdane partnere. Uniforme izgledaju izvrsno, a njihov kvalitet je besprekoran!

  Stefan Popović / Hotel
  Nasmejana doktorka u beloj medicinskoj uniformi

  Kvalitetne ženske medicinske uniforme

  Ženske uniforme kreiramo uz upotrebu materijala koji trpe svakodnevno pranje i održavanje na najvišim temperaturama, kojim se eliminišu neželjeni mikroorganizmi, održava čistoća i štite zdravstvene radnice. Jaki šavovi garantuju dugovečnost, a prijatan dodir obezbeđuje komfor tokom nošenja. 

  Svesni značaja reprezentativnosti medicinskih radnika, ali i psihološkog uticaja uniformi na pacijente, dizajnu posvećujemo pažnje koliko i kvalitetu. Naše kreacije ostavljaju besprekoran utisak zahvaljujući pažljivo osmišljenoj formi i dizajnu.

  Odaberite model po želji

  Ženske medicinske uniforme u kombinaciji bluze i suknje, ili bluze i pantalone, kao i medicinske ženske mantile, kreiraćemo po vašoj želji. Da li će to biti bluza sa V izrezom, okruglim ili čuvenim “čamac dekolteom” – izbor je na vama. 

  Kada je reč o donjem delu – pantalone su obično ravnog kroja, jer takav model pruža najveći komfor zdravstvenoj radnici, a u slučaju da odaberete suknju, njena dužina ne bi smela da bude iznad kolena. Mantil uglavnom modeliramo tako da ima diskretne revere i minimalno detalja. Naravno, odabir kroja u potpunosti prepuštamo vama, a rado ćemo vam dati savete, stečene kroz iskustvo.

   

  Uniforma za medicinske sestre prodaja - krojimo po porudžbini

  Kada su u pitanju uniforme za medicinske sestre prodaja je u konstantnom rastu, jer sve više zdravstvenih ustanova ide u pravcu modernizacije, a jedan od važnih segmenata svakako je i kreiranje veće reprezentativnosti zaposlenih, koja se najbolje dostiže odabirom kvalitetno skrojenih uniformi.

  Osim uniformi za medicinske sestre, krojimo i one za doktorke, stomatološkinje, pa i sve druge dame koje su zaposlene u zdravstvenim ustanovama, a medicinu su odabrale kao svoj životni poziv. Dizajn, mere i veličinu serije određujete vi – krojimo ih po porudžbini!

  Nasmejana apotekarka u beloj medicinskoj uniformi

  Uniforme za medicinske sestre i doktorke isporučujemo širom Srbije

  Isporučićemo ih u bilo koje mesto ili grad u Srbiji! Dovoljno je da popunite jednostavan upit sa određenim specifikacijama, a naše uniforme će na željenoj adresi biti u najkraćem roku.

   Želite da sarađujemo?