Muške medicinske uniforme

Muške medicinske uniforme kreiramo s naročitom posvećenošću, jer znamo koliko je važno da ostavljaju utisak kredibilnosti, a istovremeno budu kvalitetne i skrojene od prijatnog materijala.

Ice muške medicinske uniforme su funkcionalne i štite zdravstvenog radnika tokom obavljanja svakodnevnih dužnosti. Popunite upit traženim specifikacijama, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

  Želite da Vas kontaktiramo u najkraćem roku?

  Kvalitetno i profesionalno

  Poručili smo uniforme za naš wellness centar i već za 15 dana su stigle baš onakve kakve smo želeli! Zaposleni uživaju u njihovom nošenju, a kljenti stalno hvale izgled njihovih uniformi.

  Vasilisa Dabović / Wellness

  Savršeno šivenje po meri

  Bile su nam potrebne uniforme koje možemo da prilagodimo svim zaposlenima u hotelu i u Ice radionici smo pronašli pouzdane partnere. Uniforme izgledaju izvrsno, a njihov kvalitet je besprekoran!

  Stefan Popović / Hotel
  Nasmejani doktor u beloj medicinskoj uniformi pomaže baki

  Kvalitetne Ice muške medicinske uniforme

  Korišćenjem prijatnih materijala i komfornih krojeva našim uniformama dajemo adut udobnosti, koji je važan za odeću u kojoj se provodi ceo radni dan i obavljaju svakodnevne dužnosti. 

  Izdržljiv materijal bitan je zbog toga što se one svakodnevno peru i peglaju na visokim temperaturama koje neutrališu neželjene mikroorganizme, što je u sferi zdravstva ne samo preporučljivo, već i obavezno.

  Dizajn koji ostavlja utisak kredibilnosti

  Kada je reč o izgledu odeće za rad, jasno je da i estetika igra ulogu u utisku koji se ostavlja na pacijente, pa i to da ima uticaja na poslovanje vaše medicinske ustanove. Iz ovog razloga dizajnu posvećujemo jednaku pažnju koliku i kvalitetu. Izgled naših uniformi za zdravstvene radnike ostavlja reprezentativan utisak, stvarajući osećanje poverenja i kredibilnosti kod pacijenata.

  Odaberite model po želji

  Dizajn muških medicinskih uniformi po porudžbini i u veličini serije po želji obezbediće vašem timu zdravstvenih radnika dugoročno rešenje za odevanje tokom rada, bilo da se odlučite za klasičan izbor: medicinske pantalone, doktorski mantil, bluzu sa ruskom kragnom ili  drugu kreaciju koju ćemo osmisliti po vašoj želji.

  Preporučujemo da muške pantalone ravnog kroja i muška bluza budu dopunjeni klasičnim medicinskim mantilom. Medicinska bluza i pantalone, kao i mantil, najčešće se biraju u svetlim bojama, poput bele, svetloplave i zelene. Odaberite model i boju po želji, a mi ćemo uniformu izraditi po vašoj želji.

  Uniforme za muške medicinske radnike isporučujemo širom Srbije

  Uniforme ćemo isporučiti u bilo koje mesto ili grad u Srbiji. Sve što je potrebno je da nas kontaktirate i predočite nam želje o veličini serije i samom dizajnu vaših novih uniformi. Dovoljno je da popunite jednostavan upit sa određenim specifikacijama, mi ćemo vas potom kontaktirati.

  Doktor sa doktorskim slušalicama u beloj medicinskoj uniformi

   Želite da sarađujemo?